Åk på älgsafari

Det finns många bra sätt att komma ut i naturen och ta del av allt det vackra. Men att få se vilda djur kan vara svårt. Om du drömmer om att se älg kan det vara en bra idé att åka på älgsafari, vilket du kan läsa mer om i det här inlägget.

Boka älgsafari

Du kan uppleva älgsafari genom att resa till Jukkasjärvi och deras välkända ishotell. Aktiviteten varar i omkring 6 timmar och passar för alla då ingen förkunskap krävs. Älgsafari sker på häst vilket innebär att du får två upplevelser i ett. Du får både rida på en häst och förhoppningsvis se en och annan älg. I priset ingår en häst du får uppleva skogarna på, en hjälm, trerätters lunch, kaffe och te. I skogarna kring Kiruna och Jukkasjärvi finns mycket älg och därför är chanserna stora att du kommer få se älg när du bokar älgsafari. Om inte annat får du uppleva Norrlands vackra natur och ett äventyr utöver det vanliga.

När ni bokar älgsafari hämtas ni upp på Ishotellet och med buss färdas ni till Ofelaš islandshästgård där äventyret börjar. Ni får ta hand om hästarna innan ni tillsammans beger er ut till skogs.

marinate